Sunday, March 2, 2014

Tere Märts! / Hello March!

Märts on käes! Enne kui kevadised ilmad pidama jäävad lisan siia ühed talvised kindad. Need talvised monokroomsed kindad sündisid minu kursaõe Signe Rätsepso palvel. Ta kudus eriti peened ühekordsest villasest lõngast sõrmkindad. Kinnaste ranne on hallide toonide üleminekuga ning kindad lihtsalt mustad. Tema soovis minu käest nendele kinnastele tikandit, mis oleks ka must-valge!  Esialgu kui võtsin kindad enda kätte siis ma ikka mitu päeva nuputasin, tikkisin ja siis jälle harutasin! See must-valge-halli teema oli minu jaoks ikka väga võõras aga ühel päeval sain enda mugavus tsoonist välja ja sündisid eriti vinged kindad! Lisasin natuke pruunikat tooni ja natuke metalli ka ;)

***

It's March! Before the winter is gone here are really beautiful gloves. My friend Signe Rätsepso knitted gloves with very fine yarn. So she asked if I will embroider something on them. At first the black & white color scheme was hard for me. But I stepped out of my comfort zone and made it! 

Signe kindad

1 comment:

  1. Tere Enelin! Ma jagasin Sulle auhinna! Lähemalt saad lugeda siit: http://fromoldjeans.wordpress.com/2014/03/11/kujutate-pilti-ma-sain-auhinna-imagine-i-got-the-award/

    Parimate soovidega
    S2rtsuliine

    ReplyDelete