Thursday, June 12, 2014

Uudiskirjandus / New book

Juuni alguses ilmus uus inspireeriv käsitöö raamat ''Loo. Koo. Rõõmusta''. See raamat koosneb TÜ VKA Rahvusliku tekstiili eriala 9-nda lennu kampsunitest. Kuna mina kuulun ka sellesse lendu, siis on ka minu kampsun sinna kaante vahele saanud. Milline kampsun, seda peate raamatust uudistama ;)
Üleüldiselt annab see raamat  inspiratsiooni kuidas kudumeid kaunistada aga kõikide tudengite kampsunitel on juures ka juhend kuidas kasutada erinevaid kaunistusvõtteid.

Kes veel raamatut näinud pole, siis soovitan kindlasti vaadata :) Esialgu ei leidnud ka mina seda raamatupoest üles, raamat on väikses formaadis, kuid ärge sellest laske end petta - raamat on väga sisukas ja kaunite piltidega!

***
New book! Unfortunately it's only in Estonian, but the book is about how to decorate knitted sweaters. It includes instructions and beautiful photos how to decorate a sweater. Book has 22 sweaters and ideas, made all by 9th group of Estonian native textile students in The University of Tartu Viljandi Culture Academy. One sweater and some of the photos in the book are made by me.


No comments:

Post a Comment