Thursday, January 1, 2015

Vaip no2. / Rug No2.



Head uut aastat! Aasta esimesel päeval püüan likvideerida oma postituse võla. Ehk siis eelmise suve alguses valminud kaltsuvaipadest teine vaip. Toonidelt heledam ja mahedam, kui esimene. Pikkus 245 cm, laius 78 cm. Enamasti kasutatud tekstiilitööstuse jäätmeid, kuid värvilised triibud on olnud oma eelimses elus t-särgid. Vaiba otsas olevad narmad peitsin kandiga, et varvas ei takerduks ;)

Igatahes sel aastal püüan jälle aktiivsemalt postidada ja anda märku oma tegemistest. Mitte, et ma eelmisel poolaastal poleks midagi teinud, tehtud on palju, lihtsalt pole internetti jõudnud riputada. Sel aastal on palju plaane, ideid ja tegemisi - püüan anda endast parima ja ka siin neist natuke pajatada.
Soovin kõigile edukat ja mõnusat uut aastat!

***
Happy new year! Second rug what I made in beginning of summer. This is with lighter colors, made with textile waste and old t-shirts. Rug is 245 cm long, 78 cm wide.

Also I made a new year promise to be more active and make more posts!  Because I have new ideas and plans, and I hope I can share those with you! 



1 comment: