Thursday, September 24, 2015

Värvid /Colors

Ühel hetkel suvel, kui oli väga vihmane sattusin hoogu. Eriti hoogne olin värvidega. Tikkisin käevõrusid mõnusate erksate värvidega, värvilisele kangale. Sinine ja roheline puuvillane kangas on saadud teiseringi poest, mõlemad  olid piklikud, kitsad laudlinad. Voodriks kasutasin kunagi lapitehnika jaoks ostetud kangaste juppe. Vahest jääb taaskasutus poodides mõni toreda mustriga riideese näppu, kahe käevõru (esimene ja viimane) puhul olen kasutanud pluuside kangaid. 

 Eelmisete tehtud käevõrudega võrreldes tegin ka muudatuse. Inspireetituna kursaõe (M. Suurna) lapitehnikas käevõrudest, asendasin karpkinnise kummi ja nööbiga. See lõi võimaluse kasutada erineva kujundusega nööpe. Siinkohal oli hea ära kasutada ka üksikuid nööpe, mis karbis muidu oleks jäänudki oma aega ootama. Kumm on hea selleks, kui on soov  käevõru lükata käevarrel üles poole, samas on ka võru käe ümber elastsem.

Kõik käevõrud on saadaval ka Etsy poes!
***

In summer I made colorful cuffs. I embroidered on blue and green cotton fabric. Fabrics were a table runner what I purchased from second hand shop. Cuffs linings are leftofers from patchwork or reused blouses. 
Previously I made cuffs fastening with clasps. But now I used a button and elastic string combination. Now i can use single buttons. Also the elastic string is helpful, when you want to wear it higher on your arm.

All those cuffs are available in etsy!






No comments:

Post a Comment